Vrij Trainen.

Vrij trainen in onze sportzaal

Tijdens vrij trainen bieden we ruimte om individueel te sporten in onze fitnessruimte. Onze sportzaal is voorzien van alle benodigdheden om je lichaam te trainen. Bij ons geen video schermen op de apparaten, maar actief werken aan je lichaam en bewust bezig zijn met je oefeningen. Dat geeft volgens ons veel beter resultaat.

Onze oefenzaal is voorzien van airco, zodat je ook in de zomer lekker door kunt trainen

Kleine groepen

Je sport bij ons altijd in kleine groepen van maximaal 10 personen. Zo kan iedereen lekker zijn eigen programma volgen zonder elkaar in de weg te zitten. Er is altijd begeleiding bij het correct uitvoeren van de oefeningen en het beantwoorden van vragen en het opstellen van trainingsschema’s.

Binnenkijken? Bekijk hier de video van onze sportzaal met alle toestellen en apparaten…

Bij ons kun je op je eigen tempo fit worden of zorgen dat je fit blijft. Onze trainers zorgen voor een trainingsschema dat precies aansluit bij jouw behoefte. Wat kan je lichaam aan, hoe prikkel je je spieren en hoe zorg je dat je het maximale uit je oefeningen haalt. Dat is het voordeel van onze persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke begeleiding

We kijken altijd met je mee. Tijdens de trainingen is er altijd 1 van ons aanwezig om te kijken of je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Je wilt natuurlijk geen blessures oplopen door een foute uitvoering of overbelasting.

Mocht je dan toch ooit eens klachten krijgen door je werk, hobby of verkeerde beweging, dan staat er meteen een team specialisten voor je klaar om je snel te helpen. We kunnen bijvoorbeeld een echografie maken om bepaalde blessures op te sporen en doelgericht te behandelen.

Plan eenvoudig je afspraken via de app

Door je afspraken zelf in te plannen heb je een stok achter de deur om toch te gaan. Bij veel sportscholen kun je zo binnenlopen. Je sport wanneer het je uitkomt, maar je laat ook net zo makkelijk een keer voorbij gaan. En nog keer omdat je moe bent, de week daarop heb je het druk, voor je het weet ben je een maand verder terwijl je abonnement doorloopt.

Wij werken daarom met trainen op afspraak. Dit vergroot de kans dat je ook echt komt en blijft werken aan je lichaam en conditie. Want dat is toch uiteindelijk waarvoor je komt…

Je trainingsmoment kun je gemakkelijk zelf reserveren via de handige Fitmanager app. Hier kun je precies zien wanneer je afspraken hebt ingepland, afspraken afzeggen of verplaatsen of nieuwe abonnementen aanschaffen om nog fitter te worden.

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer