Training.

Trainen voor iedereen, dik of dun, jong of oud

Bij ons is trainen voor iedereen toegankelijk. Begin je net met trainen en wil je daarin begeleiding en ondersteuning? Onze trainers en therapeuten staan klaar om samen met jou in beweging te komen. Onze oefenzaal is laagdrempelig en sfeervol ingericht, maar bevat alle faciliteiten van een volwaardige oefenruimte.

Belangrijk is dat iedereen zich er op z’n gemak voelt. Bij ons gaat het om vitaliteit en werken aan je persoonlijk doel. Onze kracht is dat je bij ons komt trainen op afspraak. En wanneer je met iemand een afspraak maakt, haak je minder snel af. Zo zorgen wij met wat liefdevolle discipline dat jij gaat trainen.

Kleine groepen zodat iedereen zich prettig voelt

De groepen zijn klein (small group fitness), waardoor er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. We zijn geen sportschool, maar een praktijk die de vitaliteit en het plezier in bewegen van de mensen, die bij ons komen, vooropstelt. De begeleiding gebeurt op een ongedwongen manier. Als je tijdens het trainen een vraag hebt is er altijd iemand die je meteen kan helpen.

Trainen en ontspannen

Naast trainen is ontspanning ook een belangrijk element in onze dienstverlening. Yin yoga maakt je bewust van hoe je lichaam voelt en hoe je met oefeningen op een rustige manier aan je lichaam kunt trainen. Er is bewust gekozen voor Yin yoga, omdat dit ook een versterkende aanvulling is op Fysio- en Oefentherapie.

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer