Coaching.

Wat doet Coaching

Coaching is voor mensen die vastzitten in hun leven, werk of sport en een zet nodig hebben om weer in beweging te komen. Bij ons coachen we verschillende mensen met verschillende vragen. Het kan ook zo zijn dat je op zoek bent naar coaching voor je team. Om als groep beter te presteren en samen te werken.

Wanneer is coaching geschikt?

Ben je op zoek naar iemand die je kan begeleiden bij het beter omgaan met bepaalde situaties, het omgaan met een lastige of zware periode of gewoon een luisterend oor. Weliswaar door confrontatie of provocatie, maar altijd met wederzijds respect, compassie en eerlijkheid naar jou toe creëren we beweging. We werken niet met vragenlijsten. We kijken naar jou als mens, naar wie jij bent en jouw gedrag en gaan op basis daarvan met elkaar aan de slag om je weer in beweging te krijgen.

Wat levert coaching mij op?

Je zult zien dat je na een aantal sessies, bij één van onze coaches, resultaten boekt. Want we werken graag praktisch. Dus, niet alleen maar praten, praten en nog eens praten. Maar ook vooral doen. Ook letterlijk in beweging komen en meteen positieve veranderingen ervaren in je dagelijkse leven.

Het geeft je onder andere:

  • Zelfvertrouwen – Na coaching krijg je inzicht hoe je kunt of durft te veranderen van baan, die reis te maken die je altijd al hebt willen doen en werk je aan je assertiviteit. Ook kan het zo zijn dat je erachter komt dat je een hele andere richting in wilt gaan. Stapje voor stapje helpt de coach je naar een nieuwe route.
  • Energie – Met meer zelfvertrouwen ga je je anders voelen en anders bewegen. Dingen die je normaal niet snel zou doen of zeggen. Er ontstaan nieuwe stromen van energie in je lijf en hoofd. Stromen die je angst de baas zijn, zodat je anders omgaat met dat innerlijke stemmetje.
  • Innerlijke weerbaarheid – Sterker in je schoenen staan bij tegenslagen. Hoe ga om je met tegenslag, bepaalde personen in je omgeving en vooral ook: jezelf… Vaak zijn er processen in je lichaam gaande die je zelf niet ziet. Hierin hebben we een kundige coach met ervaring die je daarbij helpt.
  • Teamgeest (voor teamcoaching) – Het is niet makkelijk om een goed team te smeden. Dat realiseren we ons maar al te goed. In de sport, of op het werk…is een goed functionerend en presterend team nodig voor het gewenste resultaat of prestatie.

Welke vormen van coaching bieden we aan?

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer