Personal Training.

Fit worden met je eigen Personal Trainer

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met jou aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. De personal trainer is hierbij jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentalcoach, vertrouwenspersoon én geeft je ook nog advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. Geen excuses, maar je doelen bereiken. De personal trainer is namelijk je hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar helpt en herinnert aan je doelen.

Wil je weten wat onze personal trainer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake…

Plan eenvoudig je afspraken via de app

Door je afspraken zelf in te plannen heb je een stok achter de deur om toch te gaan. Bij veel sportscholen kun je zo binnenlopen. Je sport wanneer het je uitkomt, maar je laat ook net zo makkelijk een keer voorbij gaan. En nog keer omdat je moe bent, de week daarop heb je het druk, voor je het weet ben je een maand verder terwijl je abonnement doorloopt.

Wij werken daarom met trainen op afspraak. Dit vergroot de kans dat je ook echt komt en blijft werken aan je lichaam en conditie. Want dat is toch uiteindelijk waarvoor je komt…

Je trainingsmoment kun je gemakkelijk zelf reserveren via de handige Fitmanager app. Hier kun je precies zien wanneer je afspraken hebt ingepland, afspraken afzeggen of verplaatsen of nieuwe abonnementen aanschaffen om nog fitter te worden.

Piet begeleid een cliënt bij haar herstel op de hometrainer
Ook als je ouder wordt is bewegen erg belangrijk
Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer