Zwangerschapsfitness.

Wat is zwangerschapsfitness?

In tegenstelling tot de meeste zwangerschapscursussen waar luisteren de boventoon voert, is zwangerschapsfitness bij ons een kwestie van lekker sporten onder deskundig begeleiding. Ook wanneer je last hebt van je bekken of rug is zwangerschapsfitness een goed idee.

Voor wie is het?

Voor zwangere vrouwen die tijdens de bevallingsperiode behoefte hebben aan bewegen en sport.

Wat doet het?

Met zwangerschapsfitness ben je voornamelijk fysiek bezig om je conditie op peil en je spieren soepel te houden. Je leert er geen ademhalingsoefeningen of perstechnieken. Het is geen voorbereiding op de bevalling, maar wel een goede manier om gezond en fit te blijven tijdens je zwangerschap.

Wat kost het?

Het lessenpakket van 10x kost €130,-. Je ontvangt een nota thuis na het starten van het programma.

Wat zeggen anderen over zwangerschapsfitness?

Natasja

‘Toen ik al vroeg in de zwangerschapsperiode last kreeg van hevige pijnklachten in mijn heupen, ben ik bij Zandstra & van der Meer begonnen met fysio. Na een reeks behandelingen en regelmatig oefenen thuis verminderde mijn klachten aanzienlijk. Mijn fysiotherapeute gaf aan dat het mogelijk was om door te gaan met trainen in groepsverband. Toen ben ik begonnen met zwangerschapsfitness.

Dit beviel zo goed dat ik na een aantal weken zelfs ben begonnen met twee keer in de week sporten. Het is heerlijk om actief bezig te zijn een heel fijn dat er de hele tijd iemand aanwezig is die beschikbaar is voor vragen en je aansturing geeft op een juiste houding. Het is super goed vol te houden!’

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer