Onze therapieën.

Therapie nodig?

Heb je rug- of nekklachten? Moet je revalideren na een operatie? Of een blessure opgelopen tijdens het sporten? Met één van onze fysiotherapeuten ga je aan de slag om je gewrichten en spieren weer beweeglijker maken.

Uiteindelijk wil je dat de pijn, de blokkade en of irritatie in je lichaam verdwijnt en dat je zo het dagelijkse leven weer aan kan. Om snel van je klachten af te komen beschikt onze fysiopraktijk over alle faciliteiten, zoals een sportzaal en behandelkamers.

Naast fysiotherapie en oefentherapie bieden we ook specifieke behandelingen zoals, Dry Needling, bekkentherapie of zwangerschapstherapie, medical taping en zelfs echografie om snel tot de kern van je probleem te komen.

Diagnose stellen

We kunnen indien nodig dus ook een echografie maken om een betere diagnose te stellen van de klacht. Hiervoor is geen extra consult van de huisarts nodig en gaan de kosten NIET van het eigen risico af.

Fysiotherapie en verwante behandelingen worden veelal alleen vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Vraag bij je zorgverzekeraar wat er voor jouw situatie geldt.

Snel geholpen worden? Neem dan direct contact op met ons voor een afspraak. 

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer