Yin yoga lessen.

De kracht van stilte

Yin Yoga is een les waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie (Chi) samenkomen. Yin Yoga is een tegenhanger van ons hectische leven, the calm in the storm!

In de Yin Yoga maken we kennis met de kracht van stilte, met een ‘zijn-modus’ in plaats van een ‘doe-modus’, acceptatie, loslaten en naar binnen kijken. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Een uur rust en ontspanning geven aan lichaam en geest.

De houdingen zijn met name liggend en zittend op de grond. Yin yoga richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Bij yin yoga hoef je niet actief te zijn om in de houding te komen. Juist door niets te doen gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven, de zwaarte kracht haar werk laten doen zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Letterlijk en figuurlijk.

Yogaruimte

Binnen onze praktijk is een serene yogaruimte waar plaats is voor 12 mensen. Er is voldoende ruimte om je vrij te bewegen zodat jij je eigen ruimte kan creëren. Tijdens de les kun je gebruik maken van onze materialen (props)  zoals bolsters, kussens, dekens en natuurlijk de yogamat. Onze yogalessen zijn voor iedereen toegankelijk en je kunt ten alle tijden instappen.

Tijdens de lockdown geven we LIVE STREAM lessen. Zo blijf je thuis fit samen met jouw yogadocent. Al deze trainnngen kun je heel eenvoudig volgen door jouw les naar keuze te reserveren via de Eversportsapp.

Wat kost het?

Om deel te nemen aan de lessen hebben we diverse mogelijkheden. Er is altijd wel een abonnement of strippenkaart die bij je situatie past. Voor een losse les betaal je € 14,50.

Tarieven strippenkaart

  • 3 lessen € 42,50 (te gebruiken binnen 2 mnd.)
  • 6 lessen € 85,00 (te gebruiken binnen 6 mnd.)

Abonnement:

  • 1 x per week € 45,00 p/maand
  • 2 x per week € 55,00 p/maand
* Je betaalt eenmalig € 10,00 inschrijfkosten/administratiekosten.

Eerst een proefles proberen? Dat kan zeker in overleg. Je kan dan het beste telefonisch contact opnemen met de praktijk zodat we jou als gast kunnen toevoegen bij een les.

Weten wanneer de lessen zijn of direct aanmelden voor een Yogales? Ga hieronder naar het lesrooster:

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer