Over ons.

Bewegen is leven…of je nu sport op een speelse manier, lange wandel- of fietstochten maakt of ieder weekend fanatiek op het voetbalveld staat… We zijn een groep professionals die op een informele manier, verschillende vormen van beweging en sport bij elkaar brengen om jou weer vitaal te maken.

Verder kijken dan de blessure

Tijdens de beweging is het van belang dat je dit op een verantwoorde manier doet en op een ontspannen manier. Zowel lichamelijk als geestelijk. Bij ons kijken we naar de verschillende lagen in jouw lijf en geest. Stapje voor stapje pellen we spreekwoordelijk de verschillende lagen af net als een ui.

Dat doen we omdat er vaak een diepere oorzaak van je klachten is. Zo kan een verkeerde houding tot veel (pijn)klachten leiden, maar waar komt die houding vandaan? Komt die voort uit stress is het belangrijk dat ook aan te pakken.

Begeleiding én ondersteuning

Wij zullen je begeleiden en ondersteunen op alle vlakken die voor jou nodig zijn om je weer beter te voelen. Inmiddels zijn we veel meer dan een praktijk waar je alleen voor fysiotherapie terecht kan. Zo is het ook mogelijk om langs te komen voor onder andere zwangerschapscursus, een ontspannen vorm van bewegen zoals yoga, sport en coaching op persoonlijk vlak als je vastloopt in je leven.

Kortom: we hebben een uitgebreid aanbod voor iedereen die in een vriendelijke en zorgzame omgeving wil bewegen. Kom gerust eens binnenkijken. De thee of koffie staat voor je klaar!

Waarom komen mensen bij ons?

  • Een informele en ontspannen sfeer
  • De persoonlijke, kwalitatieve en professionele begeleiding en coaching
  • Het ruime aanbod aan sport & wellness faciliteiten
  • Sporten is bij ons ook een sociale aangelegenheid
  • Voor het (gratis) kopje thee of koffie

Wil je direct een afspraak maken? Vraag stellen of intake aanvragen?

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer