Small group fitness.

Wat is Small Group Fitness?

Onder begeleiding van onze trainers ga je met een groep 60 min trainen. De trainingen zijn gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod. Je doet zowel krachttraining als cardiotraining.

Elke les worden er nieuwe oefeningen aangeboden om al de spiergroepen optimaal aan te spreken, en het plezier van sporten te vergroten.

Small Group trainingen zijn voor iedereen geschikt. Of je nou wel of niet traint. De intensiteit wordt aangepast op ieders niveau en kunnen, zodat iedereen met plezier mee kan doen. Daarnaast is samen trainen en werken aan een gezamenlijke doelstelling motiverend en leuk om te doen.

Voor wie is het?

Voor iedereen is deze groepstraining geschikt. Mocht je blessures hebben dan adviseren we je natuurlijk om eerst met een van onze trainers 1 op 1 te trainen, maar voor de rest kan iedereen mee doen. De lessen zijn op afspraak te reserveren. Op deze manier is het volhouden van je sportdoelen gemakkelijker. Continuïteit in sporten geeft uiteindelijk het beste resultaat voor een langere periode.

Wat levert het op voor degene die deelneemt?

Naast dat je er fitter van word, krijg je een toename in conditie en kracht. Ook kan je lichaam meer aan, waardoor de kans op blessures vele malen kleiner is.  Sociaal gezien is het ook fantastisch, want je komt mensen tegen uit verschillende leeftijdscategorieën.

Investeer in je lijf en wordt weer fit

Vanaf slechts 30 euro per maand kun je al deelnemen aan de fitness lessen.

Bekijk hieronder het lesrooster en meld je vanaf daar direct aan voor je eerste les om fit te worden:

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer