Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag retreat Ademwerk – Yin – IJsbad GEANNULEERD

10 september 2022 @ 09:30 - 17:00

- €119,00

Een dag helemaal voor jezelf om te gaan herkennen en ontdekken wat ademwerk en yin yoga voor invloed heeft op jouw bewustzijn. Ademhalen is leven en yin is verzachten en helen.

Tussen oud en nieuw zit een soort “niemands land” een soort brug welke met yin yoga en ademwerk overgestoken kan worden. Yin yoga en ademwerk is je comfortzone verlaten en jezelf de uitdaging geven voor nieuwe paden en inzichten. We geven je tijdens de mini retreat de kans om nog een stapje verder te gaan. Met ademwerk heb je ervaren hoe het is om met stressvolle situaties je ademhaling volledig tot rust te krijgen en met intensief rekken van je lichaam tijdens de yin sessie heb je ervaren hoe je lichaam voelt na de houding in volledige overgave.

Koude training kan daar nog een enorme boost aan geven. We begeleiden jou om volledig veilig in een ijsbad te stappen. De stressprikkel van de kou geeft je al een enorme boost. De adrenaline en dopamine die vrijkomen bij koude training geeft je extra gevoel van euforie. Je zult je energieker voelen dan je ooit hebt kunnen voorstellen. Wanneer je in een ijsbad stapt, ervaar je stress. Het is een mentale uitdaging en ook zeker een fysieke uitdaging. Er gebeurt van alles in je lijf, je geeft jezelf een korte stress prikkel. De situatie is uitdagend en dat roept een vecht of vlucht reactie op. De kunst is om je over te geven aan deze situatie en te ontspannen. Dit leer je in een ijsbad en dat kan je weer meenemen in het dagelijkse leven.

De dag wordt gegeven door Hiske van de Akker officieel Wim Hof Methode instructeur, ze is mindset coach en Harmet van der Meer, yin yoga docent, cesartherapeut, en body and mind language coach.
Ondersteuning op deze dag is door Tessa Bouma Yin yoga docent en ademcoach i.o. fitnesstrainster.

De hele dag staat in het teken van jou! Wij zorgen dat je een fantastische dag mag beleven met een heerlijke lichte lunch en koffie en thee en lichte hapjes. Aan het einde van de dag ga je met een opgeladen batterij en nieuwe inzichten naar huis. Wie wil dat nu niet ervaren.

Direct Aanmelden

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€119,00
Evenement Categorie:

Locatie

Zandstra & van der Meer
Sjaardemastraat 19
Franeker, Friesland 8801 KW Nederland
Telefoon
0517-384508
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
€119,00
Evenement Categorie:

Locatie

Zandstra & van der Meer
Sjaardemastraat 19
Franeker, Friesland 8801 KW Nederland
Telefoon
0517-384508
Bekijk de site van Locatie