de beste zorg tijdens en rondom je zwangerschap

De beste zorg rondom je Zwangerschap

Zorg rondom zwangerschap en bevalling nodig?

Met onze gezamenlijke zwangerschapstraining bûk en Poppe bereiden we je voor op je bevalling en begeleiden we je naar dit proces.

Wanneer je in verwachting bent kan er veel op je afkomen. Met deze zwangerschapscursus bieden we je de mogelijkheid om je zo goed mogelijk voor te bereiden op
je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Dit doen we door onze krachten en expertise te bundelen met verloskundepraktijk de Tantes, lactatiedeskundigen praktijk Dokkum, GGD fryslan en onze eigen Hester Viëtor.

Op deze manier kunnen we je volledig en op alle vlakken ondersteunen en voorbereiden.

Workshops leefstijl – Gezond Zwanger

In deze workshop geven we je tips en trucs mee over hoe jij jouw zwangerschap zo gezond mogelijk kan starten én houden. Dit doen we samen met een ervaren diëtist.

Borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en je lichaam bereidt zich tijdens de zwangerschap al voor op deze bijzondere periode. Ondanks dat het een natuurlijk proces is, adviseren we je om je hierop voor te bereiden. Ook je partner kan hierin een belangrijke rol spelen. De partner vormt namelijk een belangrijke steunpilaar en is daarmee voor wel 50% bepalend voor het succes van de borstvoeding.

Oefenavonden

Vier actieve oefenavonden, onder begeleiding van een Cesartherapeut (Hester) met aandacht voor ademhalingsoefeningen, bekken- en bekkenbodem therapie, houding en stabiliteit. Dit zijn de meest voorkomende lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap. Goed om daar dus extra op te letten.

Bevalling en Kraamtijd

Een voorlichtingsavond die wordt verzorgd door een verloskundige, kraamverzorgster en een Jeugd gezondheids (JGZ) verpleegkundige van GGD Fryslan. Ook hier zijn de partners van harte welkom.

Meer weten of direct aanmelden? Kijk voor extra info op onze zwangerschapspagina

Of volg de Buk en Poppe Facebook pagina om up to date te blijven.