Yin Danza .

Danza en Yin Yoga samen maakt Yin Danza

Danza

De uitnodiging binnen de Danza is, genieten van het bewegen, en de prachtige muziek, elkaar ontmoeten en verbinden, het zakken in het lichaam en de geest ontspannen. Het nodigt uit om te spelen, te dansen en bewust te  zijn, in contact met jezelf en de ander, het wezenlijke van de mens kan worden geraakt en expressie word geuit door middel van een beweging. De Yang stroom van beweging / actie, opent het scheppende, de naar buiten gerichte beweging wordt meer aangesproken.

Yin Yoga

De uitnodiging binnen de Yin Yoga is om ruimte te geven in het lichaam, het bindweefsel en ook het lichaamsveld wordt door Yin Yoga veranderd. De Yin stroom wordt aan gesproken door in de stilte / rust naar binnen te gaan en ruimte te ervaren van binnen uit letterlijk en figuurlijk te ervaren.

De Yin Danza les is dus een mooie manier om Yin en Yang stromen in harmonie te integreren in lichaam, geest, en ziel.

Door de Yin Danza kan heling plaats vinden in jouw lichaam en geest, door de diepe ontspanning  vinden er frequentie veranderingen plaats , die effect kunnen hebben op jouw leven, je lichaam, je relatie met jezelf en anderen. Je bewustzijn kan zich vergroten en je levenshouding krijgt mogelijkheden om te veranderen. Dit gaat zelfs zover, dat er op een onzichtbaar, moleculair niveau in ieders lichaam, zelfs in de ruimte van de Dans / Yoga zaal, veranderingen in sfeer, gedachten stromingen / overtuigingen, trillingen en frequenties op aangename manier verschuiven , geheeld en opgelost kunnen worden.

Door Yin Danza leer je

  • In het Hier en Nu een uiting te geven aan je innerlijke gevoelswereld d.m.v. bewegen op muziek.
  • Je wordt uitgenodigd een gezond lichaamsbewustzijn te creëren voor jezelf, het lichaam word losser en de geest flexibeler.
  • Individualiteit en verbondenheid te ervaren (Identiteit en Eenheid).
  • Er wordt gewerkt op een laag van persoonlijkheid en de ziel.
  • Stagnaties en blokkades die in het lichaam vast zitten kunnen losgelaten worden en emoties worden geuit, Transformatie.
  • Het verruimt de vitaliteit evenals de geestkracht en flexibiliteit.

We beginnen de les met  Danza, ongeveer 30 minuten, gevolgd door een aantal Yin Yoga houdingen die bij het thema van de  Danza aansluiten. De les zal in totaal 1 uur duren.

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer