Update 22 maart

Team Zandstra & Van der Meer komt met dagelijkse telefonisch spreekuur.

Met ingang van maandag 23 maart aanstaande is het mogelijk om met al uw vragen over lichamelijke klachten dagelijks tussen 10:00-12:00 uur telefonisch contact te hebben met een van onze fysiotherapeuten, oefentherapeuten en trainer.Tijdens dit telefonisch spreekuur zijn er meerdere medewerkers aanwezig die u te woord kunnen staan.

Veel mensen zitten in deze periode wellicht met lichamelijke klachten van diverse aard en oorzaak. Omdat wij momenteel fysiek zeer beperkt mensen ontvangen kunnen wij telefonisch toch best veel betekenen voor heel veel mensen.We kunnen desnoods met een videoconnectie gericht een klacht met elkaar bespreken. Daarnaast is het mogelijk dat de therapeuten gerichte tips, adviezen en opdrachten kunnen geven, ondersteund met foto’s of videobeelden.

Het telefonisch spreekuur is met name bedoeld voor mensen die op dit moment nog niet behandeld of gezien worden door een therapeut, of mogelijk na contact met de huisarts naar ons wordt verwezen. Huisartsen staan momenteel erg onder druk en met dit telefonisch spreekuur proberen wij de druk bij hen wat weg te nemen. Wanneer er sprake is van rugklachten, een zere knie of schouder dan kan er heel goed door ons beoordeeld worden wat het is en wat er het beste mee gedaan kan worden op korte termijn. Indien het noodzakelijk is dan kunnen wij u altijd doorverwijzen naar de huisarts.

Team Zandstra & Van der Meer