Welness massage.

Wat is een wellness massage?

Rust, ontspanning en aandacht. Dit zijn de kernwoorden zodra je binnenkomt. De één komt voor pure ontspanning….even dat ene moment voor jezelf. Even niks moeten en mogen ontspannen. Fijne stilte…of juist een prettig gesprek tijdens de massage, het kan beide. De ander komt toch met een specifieke vraag.

Klachten zoals burn-out, fibromyalgie, lichte (sport)blessures komen ook vaak voor bij mensen die bij ons in de praktijk komen

Ontspanning staat voorop

Ook daar staat het stuk ontspanning centraal, maar wel met aandacht voor de zorgvraag. Zwangere dames komen ook geregeld voor een massage. Heerlijk nog even ontspanning en aandacht in deze bijzondere weken die over het algemeen toch elke week weer wat zwaarder worden. Fijn is het dan om nog even de onrustige benen wat te verwennen of vooral die strakke schouders te masseren.

Voor wie is wellness-massage?

Kort gezegd…voor iedereen! Iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt, in welke mate dan ook. Of het nu voor een “onderhouds-dosering” van ontspanning gaat, of een specifiekere vraag.  Er is veel mogelijk bij ons.

Wat levert je deze massage op?

Een wellness-gevoel…even gehoord  worden. Een betere nachtrust…meer kunnen genieten van een lichaam wat prettiger aanvoelt. Positiviteit!

Of juist een bezinning van hoe het ook al weer voelt om je lichaam ontspannender te voelen. Zeker in een veranderende wereld kan dit bevrijdend werken.

Wat kost de Wellnessmassage?

  • ontspanningsmassage 60 minuten € 55,00
  • zwangerschapsmassage 60 minuten € 55,00
  • energetische massage 60 minuten € 65,00
  • hotstone massage 60 minuten € 65,00

Boek hieronder meteen een ontspannen massage en kom weer tot rust:

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer