Echt weer bewegen en leven

De meesten van ons hebben of krijgen een leven dat steeds drukker, leuker en vooral meer energie vraagt dan voorheen. Je werkt 40 uren, of je combineert een functie met een ondernemerschap. Ook de andere kant van de medaille is mogelijk: je bent uit je werk, omdat je een burn-out hebt of omdat het bedrijf waar je voor werkte failliet is gegaan.

Dan zit je thuis en heb je plotseling even niets meer om handen. Dat is een maand leuk, een tweede en derde maand ook nog wel, maar daarna kan de paniek, frustratie of het gevoel van nutteloosheid toeslaan.

We kunnen nog wel een aantal situaties bedenken waar je je in herkent of misschien dat van een goede vriend of vriendin. Waar het ons om gaat, is dat we allemaal hetzelfde zijn of we dat nu willen of niet… we hebben allemaal onze sociale contacten nodig, we hebben allemaal onze portie beweging nodig en we hebben allemaal erkenning en bevestiging nodig van mensen om ons heen. Komt dat even goed uit. We kunnen je écht helpen als je even een extra zetje nodig hebt. Niets om je voor te hoeven schamen, want we hebben allemaal wel eens even een zetje nodig in de juiste richting. Ook wij! En wat is er nu mooier om dat vanuit beweging te doen?

Sport en ontspanning

Bel ons eens op en ga onder begeleiding van Mark Hartman met een kleine groep sporten. Mensen van allerlei leeftijden sporten bij ons door elkaar. Ook nog eens goed om andere mensen te leren kennen of een bekende tegen te komen

Of ga langs bij Paulien van der Meer. Op dinsdagavond, woensdag- en vrijdagochtend geeft ze je een ontspannen wellnessmassage waar je weer helemaal blij van word.

Coaching

Met gediplomeerde, super gepassoineerde en vooral lieve coaches kun je jezelf eens onder de loep nemen. Stuur een mailtje naar Harmet of René en binnen een paar dagen ben je al een stuk wijzer over jezelf. Confrontatie is onderdeel van coaching, maar wees niet bang. ‘What doesn’t kill you makes you stronger’…

Fysiotherapie

Rug- en nekklachten komen steeds vaker voor, want… de wereld is veranderd en vraagt om een andere houding. We zitten meer, we zitten meer achter schermen en worden minder gestimuleerd om te bewegen.

Dit is natuurlijk niet de enige reden om naar één van onze fysio’s te gaan. Onze fysio’s staan voor je klaar om je onder andere te helpen met het langzaam laten verdwijnen van een blessure of je leren om te gaan met een bewegingsbeperking.  Uiteindelijk is een klein beetje beweging nog altijd beter dan geen beweging!

Snel een afspraak maken?