Welness massage.

Wat is een wellness massage?

Rust, ontspanning en aandacht. Dit zijn de kernwoorden zodra je binnenkomt. De één komt voor pure ontspanning….even dat ene moment voor jezelf. Even niks moeten en mogen ontspannen. Fijne stilte…of juist een prettig gesprek tijdens de massage, het kan beide. De ander komt toch met een specifieke vraag.

Klachten zoals burn-out, fibromyalgie, lichte (sport)blessures komen ook vaak voor bij mensen die bij ons in de praktijk komen

Ontspanning staat voorop

Ook daar staat het stuk ontspanning centraal, maar wel met aandacht voor de zorgvraag. Zwangere dames komen ook geregeld voor een massage. Heerlijk nog even ontspanning en aandacht in deze bijzondere weken die over het algemeen toch elke week weer wat zwaarder worden. Fijn is het dan om nog even de onrustige benen wat te verwennen of vooral die strakke schouders te masseren.

Invloed van mineralen op spanning

Ook gebruik we veelvuldig Magnesium. Magnesium is een zeer belangrijk mineraal. Het is betrokken bij meer dan 300 processen in het lichaam, waaronder de energieproductie in ons lichaam. Velen van ons kampen met stress in welke mate dan ook. En laat stress nu net een enorme Magnesium verbruiker zijn. Dus hoe meer stress we ervaren, hoe meer Magnesium er wordt verbruikt. Maar ook het drinken van cafeïne, alcohol en zelfs frisdranken neemt extra Magnesium van ons lichaam.

Lang verhaal kort, het is goed om aan je Magnesium gehalte te denken!

Kort even wat plus punten van Magnesium:

Ontspant de spieren (denk o.a aan kramp, (zwangeren) en groeipijn bij kinderen). Ontspant de bloedvaten (hoge bloeddruk). Heeft gunstige invloed op neerslachtige gevoelens.

Eens ervaren wat Magnesium doet? Dit kan door een Magnesium-massage, maar uiteraard ook door het slikken of smeren hiervan. En beiden ook te verkrijgbaar in de praktijk, met een passend persoonlijk advies. Ons doel is om jou met een tevreden en een rustig gevoel weer huiswaarts te laten gaan.

Voor wie is wellness-massage?

Kort gezegd…voor iedereen! Iedereen die zichzelf een moment van ontspanning gunt, in welke mate dan ook. Of het nu voor een “onderhouds-dosering” van ontspanning gaat, of een specifiekere vraag.  Er is veel mogelijk bij ons.

Wat levert je deze massage op?

Een wellness-gevoel…even gehoord  worden. Een betere nachtrust…meer kunnen genieten van een lichaam wat prettiger aanvoelt. Positiviteit!

Of juist een bezinning van hoe het ook al weer voelt om je lichaam ontspannender te voelen. Zeker in een veranderende wereld kan dit bevrijdend werken.

Wat kost de Wellnessmassage?

De prijzen zijn variërend. Vanaf € 30,- heb je een ontspanningsmassage voor 30 minuten. De massages worden niet vergoed via de ziektekostenverzekering.

Boek hieronder meteen een ontspannen massage en kom weer tot rust:

Open chat
1
Vragen of Hulp nodig? WhatApp met Zandstra & van der Meer