Wie ben je?

Ik heet Susanne Draaisma 48 jaar en moeder van inmiddels 3 volwassen kinderen.  Al 30 jaar werkzaam in de ouderenzorg als Verzorgende -IG, en momenteel werk ik al 7 jaar op een gesloten afdeling voor dementerende bejaarden, dit werk doe ik met hart en ziel.  Daarnaast heb ik mij altijd persoonlijk ontwikkeld en ben geïnteresseerd in ziekte processen en het holistische aspect hierachter.  Waarbij  Danza,  Yoga , en het leven leven in zijn volle glorie,  mijn passie heeft.

Wat is je functie?

Binnen Zandstra & Van der Meer kom je mij tegen als facilitator in de Yin Danza les, waarbij  ik iedere week een nieuw thema aan zal raken om de Danza in te beleven en de Yin houdingen die daar op volgen in te begeleiden. Passie, plezier en vrijheid in beweging staan hierin centraal.

Tevens verzorg ik Ontspanning  Massages en Cranio- Sacraal Relaxatie Therapie  in de praktijk, waarbij persoonlijke aandacht, onderliggende overtuigingen en gevoelens een stukje begeleiding vereist door mij.

En het aankomende jaar ga ik het Yin Yoga team versterken in de Praktijk, met het les geven en de begeleiding hierin,  Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Wat zijn je voornaamste drijfveren om dit te doen?

Bewust wording  brengen en Bewust –Zijn is mijn grootste drijfveer! Ik ben van mening en zo sta ik ook in het leven dat wanneer een mens zich bewust is in wat hem/ haar beweegt in de ruimste zin van het woord je niet ziek hoeft te worden, dan ben je je bewust van de verantwoording voor het leven, voor je eigen gezondheid, je lichaam en geest en ziel. Ieder van ons heeft hier in het leven zijn uitdagingen in, dus loop ik graag een stukje met je mee om mijn ondersteuning daar waar het kan in te bieden.