Wie ben je?

Ik ben Mark Hartman, 28 jaar en woon in Franeker. Woon samen met mijn vrouw en hebben sinds 7 maanden een kleine jongen gekregen. Ik ben sinds mijn 17e werkzaam in de sport sector. Altijd al aan sport gedaan variërend van voetbal/squash/fitness/hardlopen enz..

Wat doe je bij Z&M?

Ik ben revalidatie coach/personal-trainer/fitness trainer. Ik help mensen die bij de fysio zijn geweest verder met bewegen waaronder mensen met knie-, rug- en schouderklachten. Die komen eerst bij de fysio voor een intake en voor verder herstel en beweging komen ze bij mij Daarnaast geef ik ook de Small Group trainingen en ben ik er voor de mensen die los willen trainen. Dit kan ook in een groep maar dan wat individueler of 1 op 1 trainingen.

Wat zijn je drijfveren binnen dit werk?

Met mijn passie wil ik ervoor zorgen dat mensen zich vitaal voelen in een thuis omgeving. Iedereen is druk, heeft werk, heeft zijn gezin of andere prioriteiten, waardoor sport en bewegen steeds meer een plek op de achtergrond krijgt. Door twee keer in de week goed te bewegen, prikkel je het lichaam en geest positief waardoor je je juist energieker en fitter gaat voelen.

Fitness instructeur Mark