Wie ben je?

Ik ben Annemarie Bouma, 32 jaar. Mijn grootste hobby is paardrijden. Dressuur, wedstrijden rijden en lekker met het paard bezig zijn. Daarnaast hou ik van leuke dingen ondernemen met mijn vriend, puzzelen en het lezen van een goed boek.

Wat doe je bij Zandstra & van der Meer?

Mijn functie is algemeen fysiotherapeut. Ik zie verschillende patiënten met verschillende vragen. Van een nieuwe knie, tot rugklachten en alles wat er tussenin zit. Voor het behandelen van zwangere dames heb ik een cursus gedaan, om mijn collega Hester op dit vlak te ondersteunen. Een erg leuke en specifieke groep, die vraagt om een specifieke behandeling. Daarnaast volg ik op dit moment een cursus met een nieuwe kijk op de functie van fascia/bindweefsel in relatie met orthopedische klachten. Een boeiende en zeer interessante cursus, die mijn kennis verbreed bij orthopedische klachten. Ik hoop dat ik na het afronden van de cursus me hier meer op kan richten en patiënten nog beter kan helpen.

Wat is je voornaamste drijfveer?

Dat ik met mijn kennis klachten van de patiënt kan verminderen, zodat deze met een beter gevoel en minder last de deur van de praktijk uitloopt.

Receptioniste Lutske