fbpx

Fit

Met zwangerschapsfitness ben je voornamelijk fysiek bezig om je conditie op peil en je spieren soepel te houden.

Lekker sporten

Ook wanneer je last hebt van je bekken of rug is zwangerschapsfitness een goed idee.

Een les

Een les is meestal opgebouwd uit een deel ‘conditie’ en een deel ‘kracht’ waarbij je gebruik maakt van fitnessapparatuur.

Zwangerschapsfitness

Fit met zwangerschapsfitness
Met zwangerschapsfitness ben je voornamelijk fysiek bezig om je conditie op peil en je spieren soepel te houden. Je leert er geen ademhalingsoefeningen of perstechnieken. Het is geen voorbereiding op de bevalling, maar wel een goede manier om gezond en fit te blijven tijdens je zwangerschap.

Wat is zwangerschapsfitness?
In tegenstelling tot de meeste zwangerschapscursussen waar luisteren de boventoon voert, is zwangerschapsfitness bij Zandstra & van der Meer een kwestie van lekker sporten onder deskundig begeleiding. Ook wanneer je last hebt van je bekken of rug is zwangerschapsfitness een goed idee.

Voor zwangerschapsfitness kun je bij Zandstra & van der Meer terecht. Een speciaal opgeleide fysiotherapeut begeleidt je tijdens het sporten. Een les is meestal opgebouwd uit een deel ‘conditie’ en een deel ‘kracht’ waarbij je gebruik maakt van fitnessapparatuur. De aandacht van de fysiotherapeut gaat onder meer uit naar de spiergroepen die het tijdens je zwangerschap het zwaarst hebben: rug, buik, benen en bekkenbodem.

Contact

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8:00 – 21:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

Adres: Sjaardemastraat 19, 8801 KW Franeker
Tel:  0517 384 508
Email: info@zandstraenvandermeer.nl

TRAINING
Alle trainingen bij Zandstra & van der Meer worden begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten. Dit betekent dat zowel mensen met lichamelijke klachten als fitte sporters bij Zandstra & van der Meer voor een goed, kundig en veilig beweegprogramma en -advies terecht kunnen.