fbpx

Gefeliciteerd!

Eindelijk! Je hebt er 9 maanden naar uitgekeken en eindelijk is het moment daar; je hebt een kindje gekregen! Gefeliciteerd!

Bijzonderheden

Ook willen we weten of er klachten/ bijzonderheden zijn waar we tijdens het programma rekening mee moeten houden.

Onderdelen

‘Fit4mama’ bestaat uit cardiotraining, spierversterkende oefeningen, balansoefeningen en we geven je houdingsinstructies tijdens de oefeningen.

FIT4MAMA

Eindelijk! Je hebt er 9 maanden naar uitgekeken en eindelijk is het moment daar; je hebt een kindje gekregen! Gefeliciteerd!

Fit4Mama van Zandstra & van der Meer is een uniek sportprogramma van 3 maanden speciaal voor vrouwen die (net) bevallen zijn. Samen zorgen we in dit programma dat je conditie te verbetert en je spieren versterken. Deelnemen aan het programma is in principe vanaf 6 weken na de bevalling (of na 8 weken na een keizersnee) mogelijk.

Intake
Voor het bereiken van een zo goed mogelijk resultaat, willen we graag van tevoren weten wat je trainingsdoel is. Ook willen we weten of er klachten/ bijzonderheden zijn waar we tijdens het programma rekening mee moeten houden. Tijdens een kort intakegesprek (telefonisch of – als je dat liever hebt – op de praktijk) voorafgaand aan het programma brengen we dit in kaart. Nu we exact weten wat jij wil, zijn wij in staat tot het leveren van maatwerk.

Het programma

Elke deelneemster volgt een individueel programma dat in groepsverband wordt gedaan. ‘Fit4Mama’ bestaat uit cardiotraining; circuittraining (verbeteren van de conditie), spierversterkende oefeningen, balansoefeningen (herstellen van de bekkenbodem- en rug) en geven we je houdingsinstructies tijdens de oefeningen.

Mocht daar behoefte aan zijn dan geven we je eventueel ook nog advies met betrekking tot de opbouw van een (hard)loopschema zodat je – naast het volgen van ‘Fit4Mama’ – zelf nog een extra looptraining in kunt lassen.

Hoe, waar & wanneer

Dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur bij Zandstra & Van der Meer
12 weken lang, 1x per week een uur

We maken gebruik van een strippenkaart. Elke keer als je komt, wordt er een les afgeschreven. Past het een keertje niet? Dan plannen we een inhaalmoment in of doe je gewoon een week later weer mee.

De strippenkaart van 12 lessen kost in totaal € 120,-. Na het starten van het programma, ontvang je de nota thuis.

Ervaringen cursisten Fit4MAMA

‘Je leert naar je lichaam te luisteren en je krachten en conditie op te bouwen. Het is afgestemd op wat jij (aan)kunt. Een goede basis om je eigen sport weer op te pakken. Daarnaast is het ook fijn om in de hectische periode even een moment voor jezelf te hebben! (ik vond het erg spannend zonder mijn kleintje, maar ook een hele overwinning!)’

Rigtje

‘Fit4MAMA is voor mijn een mooi startpunt geweest om het sporten weer op te pakken.Door de proffessionele begeleiding kun je rustig en blessurevrij je conditie verbeteren. Het is ook nog eens heel gezellig als jonge moeders onder elkaar! Even tijd voor jezelf!’

Lideweij

‘Een aantal weken na de geboorte van onze dochter vond ik het tijd om aan mijn conditie en lichaam te werken. Heel fijn om dit onder begeleiding te doen zodat je precies weet wat je aankunt en welke oefeningen goed of juist minder goed zijn. Bovenal is het ook heel gezellig met de andere kersverse moeders en geeft Hester veel praktische tips en leuke begeleiding. De training was heel afwisselend. Na
een aantal weken was ik een stuk fitter e sterker. Echt een aanrader!’

Marrit

Contact

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8:00 – 21:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

Adres: Sjaardemastraat 19, 8801 KW Franeker
Tel:  0517 384 508
Email: info@zandstraenvandermeer.nl

TRAINING
Alle trainingen bij Zandstra & van der Meer worden begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten. Dit betekent dat zowel mensen met lichamelijke klachten als fitte sporters bij Zandstra & van der Meer voor een goed, kundig en veilig beweegprogramma en -advies terecht kunnen.