fbpx

COACHING

Zandstra & van der Meer's coachingstrajecten

Focus

Coaching is het doorlopen van een ontwikkelingstraject met een cliënt (persoon, team, organisatie) richting een gespecificeerd doel. De focus van coaching kan ook liggen op het nader specificeren van een doel.

Provocatieve

In Provocatieve Coaching mag je de verhoudingen met de cliënt op scherp zetten door de spot met hem of haar drijven als zoektocht naar de innerlijke weerbaarheid.

Team

Team coaching is gericht op een positieve, inspirerende samenwerking en het ontwikkelen van een zelf-probleemoplossend vermogen van het team.

Coaching

Confronterende compassie
Als je door Zandstra & van der Meer gecoacht wordt, kun je een directe, no-nonsense en soms provocatieve maar altijd oprechte manier van coachen verwachten. Dit alles in combinatie met eerlijkheid, compassie, humor en intense betrokkenheid bij jou en je vraagstuk.

We gaan op zoek naar je (veer)kracht en potentie om daarmee het maximale (weer) uit jezelf te halen.

Provocatief Coachen
Provocatief Coachen is een nieuwe, alternatieve methode van coachen en begeleiden. In de methode staan andere vooronderstellingen centraal dan bij het reguliere coachen. In Provocatieve Coaching mag je de verhoudingen met de cliënt op scherp zetten door de spot met hem of haar drijven als zoektocht naar de innerlijke weerbaarheid. Maar altijd is respect het uitgangspunt en een positief-blijvende gedragsverandering het doel.

De grondlegger van deze methode, Frank Farrelly, behaalt met Provocatief Coachen snelle transformaties. Het is een methode waarbij veel gelachen wordt en waar na één bijeenkomst de veranderingen al merkbaar zijn.

Team coaching

  • Wil je de samenwerking binnen je team bevorderen?
  • Ben je op zoek naar tools om de samenwerking binnen een team effectiever en slagvaardiger te laten verlopen?
  • Wil je onduidelijkheden ten aanzien van het teamdoel voorkomen?
  • Wil je dat de teamleden beter leren omgaan met elkaars verschillen?

Als je op een van bovenstaande vragen met een ‘Ja’ beantwoord hebt dan raden we je aan om team coaching van Zandstra & van der Meer aan te gaan. De methode die we hanteren heeft zich in de loop der jaren vele malen succesvol bewezen.

Team coaching is gericht op een positieve, inspirerende samenwerking en het ontwikkelen van een zelf-probleemoplossend vermogen van het team. In tijden waarin steeds meer teams zichzelf aansturen is dit erg efficiënt gebleken. Het doel van de coaching is het op een energieke en inspirerende wijze versterken van de teamcohesie.

Persoonlijke Coaching

  • Ben je op zoek naar een Personal Coach?
  • Zoek je iemand die je verder helpt bij persoonlijke vraagstukken?

Ja? Dan is Persoonlijke Coaching van Zandstra & van der Meer misschien wel de methode die goed voor jou is. Bij Z&M Coaching hebben we een schat aan ervaring waar het gaat om: lifecoaching, relaties, communicatie, rouwverwerking, werk, blokkades, persoonlijke effectiviteit, het ontwikkelen van leiderschap, managementcapaciteiten, persoonlijke ontwikkeling en emotionele stabiliteit. Wij leveren maatwerk op onze coachingstrajecten. Dat wil zeggen dat we kijken welke specifieke coach, coachstijl of methode het beste aansluit op jouw hulpvraag.

Hoe werkt Persoonlijke Coaching?
Bij Persoonlijke Coaching staan persoonlijke effectiviteit en functioneren centraal. Samen met de coach van Zandstra & van der Meer zoek je naar nieuwe manieren van handelen die je toepast in het dagelijkse leven. De coach begeleidt je om samen antwoorden op je vragen te vinden. Tips, technieken en inzichten worden door de coach aangereikt om het zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfsturend vermogen te vergroten. Het belangrijkste is dat al deze tools geïntegreerd worden in het dagelijkse leven. Theorie is mooi maar waar het uiteindelijk om gaat is de praktijk.

Coaching op diverse lagen

In de coaching werken we met diverse lagen. Zo werken we onder meer met het energetisch veld (wanneer ben je op je best) en het cognitieve veld (wat valt er te begrijpen over hoe het nu gaat op dit moment in uw leven).

Daaropvolgend werken we met het intuïtieve veld waar we onszelf afvragen of je nog op koers ligt voor het bereiken van je doel en welke stappen er nog genomen moeten worden om daar te komen. Ook de vraag: ‘Wat dien je los te laten om je weer één met jezelf te voelen?’ wordt gesteld. In het zingevingsveld komt aan de orde: wat is de reden van mijn bestaan en waar ben je mee bezig? Wat genereer je voor jezelf en welke (interne) hulpbronnen kun je inzetten voor de gestelde levensdoelen?

Contact

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 8:00 – 21:00
Vrijdag: 8:00 – 18:00

Adres: Sjaardemastraat 19, 8801 KW Franeker
Tel:  0517 384 508
Email: info@zandstraenvandermeer.nl


TRAINING
Alle trainingen bij Zandstra & van der Meer worden begeleid door gediplomeerde fysiotherapeuten. Dit betekent dat zowel mensen met lichamelijke klachten als fitte sporters bij Zandstra & van der Meer voor een goed, kundig en veilig beweegprogramma en -advies terecht kunnen.